At rejse er lig med selvforkælelse

Når man er ude at rejse, slapper man af. Man er langt væk fra hverdagens stress og jag, og det er som et mentalt pusterum, hvor man kan genoplade batterierne. Hvad end man er på kærestetur, familieferie i sommeren, skiferie eller storbyferie, så rejser vi i bund og grund for at forkæle os selv. Men kan man gøre noget helt bevidst for at øge effektivitet af genopladningen af vores batterier på en rejse? Det er måske et ledende spørgsmål, men svaret er ja, det kan man!

 

Fysisk og mental afslapning på ferien

Når man rejser og skal slappe af, kan man snakke om to forskellige måder at slappe af på: at slappe af fysisk og at slappe af mentalt. Disse to går ofte hånd i hånd, men der er alligevel en lille forskel. Mental afslapning kan opnås ved at lave noget. Du kan læse en bog mens du ligger ved poolen, høre en lydbog eller høre musik. Dette fører ofte til fysisk afslapning også. Men også aktiviteter som at være sammen med sin familie og lave ting, der er vigtige for dig, kan bringe dig til et stadie af mental afslapning.

 

Fysisk afslapning er mere ligetil. Når man er på ferie, opnår man ofte fysisk afslapning ved simpelthen ikke at lave noget. Ligge ved poolen, få en gang massage, ligge ved stranden eller lignende er nogle af de klassiske måder at slappe bedst af fysisk.

 

Men når alt kommer til alt, så er ferie og at rejse i virkeligheden det, der kan give os fornyet overskud og energi i krop og sjæl. Det er det familier glæder sig til hele året, og det er det, der skaber rammerne for nogle af de bedste oplevelser og minder for livet.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen