Frankrig

Bouquet af franske ejendomme?

Bouquet af franske ejendomme?

Går du med tankerne, om at anskaffe dig en bolig i Frankrig?

Frankrig er Vesteuropas største land og en af de lande, der de seneste par år har haft et ry, som en af de lande, hvor man kan finde ejendomme til fordelagtige priser. Selvom det franske boligmarkeds priser er projekteret til at stige de kommende par år, er der stadigvæk håb forude, for at realisere din boligdrøm.

18 grunde til ingen laissez faire

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor at du er blevet smigret af fransk charme, hvilket har givet dig nysgerrigheden efter at finde boliger til salg i Frankrig. Mange bliver tiltrukket af solen, varme, kulturen, og den velsmagende mad, vine og champagne.

Landet består af 18 distrikter, der hver er præget af deres geografiske, kulturelle og samfundsøkonomiske forhold. Generelt er de sydlige områder af Frankrig kendetegnet af at have middelhavs tilstande med sol og varme, hvorimod de centrale og nordlige områder er mere tempereret.

Hvilke ejendomsmuligheder der er afhænger således af lokationen og af dine behov. Nogle områder er mere populære end andre, hvilket naturligvis har en indflydelse på prisen og udbuddet af boliger. Den gennemsnitlige pris for en bolig i Frankrig lå på €170.000 i 2019, hvorimod i Paris er priserne højere.

Hvor kan man finde ejendomme under €100.000?

Mange franske landbrugs regioner oplever en stigende urbanisering, hvilket medvirker til folk sælger ejendomme, der normalt ville være dyre til noget mere fordelagtige priser. Men ejendomme og særligt store boliger i landbrugsområderne kræver oftest meget vedligeholdelse, hvorfor det ikke nødvendigvis er det mest strategiske valg, hvis du søger noget med minimalt vedligeholdelse.

Det er muligt at finde boliger til i lavere prisleje i følgende regioner:

  • Niévre, Burgundy-Franche-Comté
  • Centre-Val de Loire
  • Occitanie
  • Nouvelle-Aquitaine
  • Dordogne, Nouvelle-Aquitaine
  • Tarn, Occitaine
  • Alpes-deHAute-Provence- Provence-Alpes Côte d’Azur
  • Creuse, Nouvelle-Acquitaine
  • Auvergene-Rhône-Alpes

Ovenstående er blot nogle af de områder, hvor man kan finde boliger til mindre beløb.

Hvad med luksus og forfængelighed?

Ønsker du at finde boliger til salg, der er mere forfængelige og i mere prestigefyldte områder, er Sydfrankrig et oplagt valg. Det er blandt andet her at man finder yachtskibe i Cannes og man har Monaco som en af nabolandene. Ønsker du at bosætte dig i mere glamourøse omgivelser, skal du nok være klar på high-end priser, når det kommer til boligjagten. Om end ikke andet, handler det o mat tage udgangspunkt i ens behov, økonomiske situation og hvad man ønsker.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen