iPhone

Er din iPhone klar til ferien?

Man har glædet sig til sommerferien. Tasken er pakket, passet i lommen, solbrillerne på plads. Man er på vej ud til lufthavnen, og lige pludselig går din iPhone ud og vil simpelthen ikke tænde mere.

For mange er det her worst case scenario, når man skal på ferie. I dag er man afhængig af sin smartphone. Man bruger den ikke længere kun til opkald, billeder og sms’er. Nej i dag bruger vi den som navigation, til at tjekke spisesteder ud, finde metroplaner og meget andet. Især storbyferier er der en større chance for at smartphonen og ejeren er afhængige af hinanden.

iPhone

 

iPhonen i dag er vores lille hjælper, den personlige assistent man altid kan stole på, er der for dig. Derfor er det yderst vigtigt at være proaktiv- også når det gælder telefonen. Telefonen i dag svarer til bilen på en bilferie – det hele skal bare fungere! Familier der skal på bilferie, får oftest tjekket bilen hos et værksted før afrejse. Det selvsamme koncept kan overføres til smartphonen, og derfor er det en god idé at få lavet en diagnose på ens iPhone, for netop at være absolut sikker på, at alt virker som det skal og intet svigter på den længeventede ferie.

 

Hvis diagnosen viser at smartphonen ikke er 100% funktionel er det vigtigt at få den repareret hos en autoriseret Apple reparatør, som for eksempel StayOnline. Her tilbydes der en diagnose og så kan man få enheden repareret med det samme. Derudover er det vigtigt at huske at slå dataroaming fra når man rejser og benytte sig af wi-fi tilgængelige på mange offentlige pladser og restauranter. Derudover kan man downloade en masse rejse-apps som fungere offline, og kan afhælpe problemet med netværk. Det er dog vigtigt at få gjort alt dette før afrejse, da downloading af apps er både tidskrævende og dyrt, hvis det skal gøres over det mobile netværk.

 

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen