Er SEO internationalt?

Er SEO internationalt?

Mange af jer har hørt om ordet SEO. Især jer der har en hjemmeside, der sælger et produkt eller en ydelse/service. Men bare så vi alle er på samme side. Så handler SEO, som står for Search Engine Optimization, om at opnå bedst mulige resultater på Google søgninger. Altså at ranke nr. 1 på så mange relevante søgeord som muligt. Det lyder simpelt, men det er det ikke. Faktisk findes der ekstremt mange bureauer, der alle specialiserer sig i SEO. Men skal bureauerne være lokale? Eller kan man finde et stort internationalt bureau med stor erfaring og endnu større ressourcer til at arbejde med ens virksomheds SEO?

Hvordan arbejder Googles søgemaskine robotter?

Det er vigtigt at forstå hvordan Google indekserer indhold, før der tages et kig på det store udland. Google indekserer først og fremmest på sprog og URL. Så hvis dit site hedder .dk eller .se, så ved Google allerede, at det nok er på hhv. dansk eller svensk. Det er dog muligt at duplikere dit indhold og få det oversat, så du kan beholde samme struktur og samme opsætning men blot oversætte teksten. Google har endnu ikke ’lært’ at oversat tekst er duplikeret indhold.

Internationalt SEO

Derfor kan det antages at et internationalt bureau, burde have nemt ved at varetage et nationalt brand. Der er dog en mindre, men essentielt detalje. SEO-teksten skal skrives, og skal være på det sprog, hvor man går efter at ranke højere. Derfor er det altid en fordel at have en lokal på, når der arbejdes med international SEO. De fleste danskere både skriver og taler flydende Engelsk, og det er bestemt en fordel. Dog er der produkter og ydelser, som kan være ekstremt svære at formulere, på andre sprog end ens modersmål.

Derudover er der også en vigtig pointe i Linkbuilding. De udarbejdede links giver mere værdi, hvis de er på samme sprog som det site der linkes til – det samme gælder med URL strukturen.

Konklusionen:

SEO er internationalt og kan snildt arbejdes med internationalt. Det ses dog, på nuværende tidspunkt, at mange virksomheder ansætter lokale til at stå for deres SEO grundet de ressourcer der følger med. Hvis du vil læse mere om hvad er SEO-firma kan tilbyde, så tryk på linket.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen