Firmarejser

Firmarejser kan bruges som teambuilding

Teambuilding er mere populært end nogensinde, og flere og flere danske virksomheder tager både nye og gamle kollegaer med ud på teambuilding ture. Der er ingen grænser for, hvad teambuilding kan være, og derfor dukker det konstant virksomheder op, der tilbyder arrangementer indenfor teambuilding.

Det er dog ikke alle medarbejdere, der er helt tilfredse med teambuilding. Det er et emne, der kan splitte mange folk. Nogle mener det er er spild af tid, andre tør ikke lukke sig op og nogle synes at arrangementet er helt okay. XP Digital A/S er et firma, der i mange år har brugt teambuilding, som en fast procedure, når det pludselig er flere medarbejdere end normalt.

De har været glade for det, og de anbefaler kun at andre virksomheder tager det til sig.

 

Firmarejser kan bruges som teambuilding

I løbet af det seneste stykke tid, der er der et emne som firmarejser, som er begyndt at florerer rundt hos de danske virksomheder. I en økonomisk tid, der er den bedste siden finanskrisen samt et øget fokus på medarbejder tilfredshed, så er flere og flere danske virksomheder begyndt at interessere sig for at tage sine medarbejdere ud og rejse.

En af virksomhederne, der gør, har benyttet sig af denne mulighed er det digitale bureau Click in, der hjælper virksomheder med øget synlighed online.

De har to gange haft deres medarbejdere ud, og de kan kun anbefale dette til andre virksomheder. I stedet for teambuilding hos deres medarbejdere, så kommer de en tur ud og får fællesskab og samarbejde igennem den rejse.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen