Flere og flere danske virksomheder rejser til Danmark

Igennem de seneste par år har der været en stigende trend for danske virksomheder, der kommer til Danmark for at vise deres nye produkter frem eller holder vigtige møder og konferencer i de danske omgivelser.

Vi har i Danmark nogle gode muligheder for virksomhederne til deres lanceringer og projekter, og specielt de større byer har nydt godt af den stigende udvikling i løbet af de seneste par år.

Udover virksomheder, så er der også flere sportsbegivenheder, der er kommet til Danmark. Senest (for nylig), så vi b.la. VM i sejlads, der blev afholdt i Århus, mens vi har set virksomheder som Reebook, der har haft en større produktlancering af deres nye sko i Danmark.

En af de store årsager til den stigende trend i Danmark, er både vores brand udadtil er blevet bedre, men i den grad også de mange danske virksomheder, der dagligt arbejder på at, at få de større udenlandske virksomheder til Danmark for at afholde deres arrangement her i landet.

Vi har i Danmark nemlig en stigende tendens indenfor danske eventbureauer, der hjælper de udenlandske virksomheder, institutioner og arrangører med at afholde deres event i Danmark.

Virksomhederne tilbyder typisk en full-service pakke, hvilket betyder at de både står for planlægningen af arrangementet, eksekveringen af planen samt selve afholdelsen.

Dette skaber tryghed hos de udenlandske arrangører, som tager tilbuddet til sig og afholder deres event i de danske omgivelser.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen