Her er der flest bakterier i hjemmet

Der er en undersøgelse fra hygiejneorganisationen NSF International, som kortlægger hvor i hjemmet der er flest bakterier. Mange vil nok tro, at når man snakker om, hvor der er flest bakterier henne på en bopæl eller arbejdsplads, at det er ude ved toiletterne. Ifølge rapporten, er det ikke helt sådan.

 

Køkkenet er med afstand det rum i hjemmet, hvor der forekommer flest forskellige bakterier, som kan gøre mennesker syge. Bakterier trives optimalt i fugtige områder, om det så er vand, væske eller andre fugtige ting. Det er derfor at der er så godt opsyn, køkkenforholdene i restauranter, for ligger der fugtige væskestykker, klude, svampe og andre ting, så kommer der hurtigt bakterieopblomsning, som kan gøre maden uspiseligt. Så kokke, tjenere, køkkenvikar og personale generelt, er og skal være meget opmærksomme på hygiejne generelt. Der er en grund til, at cafeer og restauranter hyppigere bliver tjekket, for hygiejne end andre brancher, fordi køkkenet er det mest optimale sted, for bakterier at sprede sig.

 

Det samme gælder i privatpersoners hjem, hvis man vil mindske muligheden for bakterier, at udvikle og sprede sig, så skal man huske at få så meget vand som muligt ud af klude, svampe, børster og andre køkkenredskaber. Man skal også jævnligt skifte disse køkkenredskaber ud, så der hele tiden er nye og friske produkter i køkkenet.

 

Udover fugt, så er der rigtig mange bakterier på menneskers hænder, så genstande, som mobiltelefoner eller håndtag på døre, er også nogle af de ting, som samler på flest bakterier. så de ting som ens hænder er mest i kontakt med, burde også rengøres oftere og mere grundigt, hvis man vil forbygge bakterier og dermed undgå sygdomme. Toilettet er også en stor synder, hvad angår bakterier. Der anbefales det, at man husker alle aspekter af toilettet, op under kanter, udenpå og indeni. Toilettet burde også rengøres hyppigt.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen