Hold dit hjem sikkert når du rejser 

Vi danskere er meget rejseglade. Rigtig mange af os har i hvert fald en rejse om året – typisk sommerferie. Nogle af os har også flere rejser i form af skiferier, storbyferier eller lignende. I hvert fald er en ting helt sikkert: de fleste danskere er væk fra deres hjem mindst en uge om året. Dette kan efterlade ens hjem sårbart for ubudne gæster og indbrudstyve. Men hvordan sikrer du dig så, at dit hjem er sikkert til du igen er tilbage i vante rammer? 

Afskærm udsigten udefra

En ting, som er rigtig effektiv til at holde de ubudne gæster væk er, hvis de ikke har mulighed for at kigge ind i dit hjem og se, hvilke værdier der måtte være. Der er flere måder at undgå dette på. Man kan rulle gardinerne ned eller sætte nogle af tingene væk, så man ikke kan se dem udefra, men en af de absolut bedste måder at sikre sit hjem og sine værdigenstande på, er ved at anskaffe sig et sikkerhedshegn, som begrænser muligheden for at kigge ind i hjemmet.  

Anskaf en alarm 

Et andet godt tip til dig, som måske rejser meget eller bare vil have, at når du så engang rejser, så er dit hjem sikret, er, at anskaffe sig en alarm. Rigtig mange danskere har i dag anskaffet sig alarmsystemer, som både er komplekse og svære at trænge igennem udefra. Og hvis der er en person, som prøver, altså en indbrudstyv, så vil alarmen gå og alarmcentralen vil blive kontaktet. Man kan sågar i dag få indendørs og udendørs videokameraer, som filmer indbrudstyvene. Man kan også få en indendørs røgkanon, som ved aktivering af alarm går af og fylder huset med en ufarlig røg, som gør, at indbrudstyvene ikke er i stand til at se hjemmet.  

Mange muligheder 

Som du kan se, så er der mange muligheder for at sikre dit hjem mod ubudne gæster. Og der er ikke nødvendigvis noget, som er mere rigtigt end noget andet, men hvis du får opsat et sikkerhedshegn af god kvalitet og eventuelt et alarmsystem samt beder naboerne holde øje med dit hus mens du er væk, så har du taget dig langt de fleste forbehold, som er anbefalet.  

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen