Hold sommerferien i Danmark

Sidste år (2018) var vejret fantastisk i Danmark. Dette medførte flere danskere aflyste deres ellers betalte rejser og holdte deres sommerferie i Danmark. Temperaturen var rekord høj. Selvom der er mange, der rejser ud om sommeren, så er der massere ting at lave i Danmark i sommerperioden.

I dette indlæg vil vi give inspiration til dem, der ønsker at holde deres sommerferie i Danmark. Dette er både for folk der ønsker at være hjemme i huset eller lejligheden, men også for dem, der lejer et sommerhus i Danmark.

De gratis aktiviteter i den danske sommer

Ferie og aktiviter for familien behøver ikke koste mange penge. Så længe vejret er godt, er der massere af gratis aktiviteter for familier med børn i alle aldre. Både børn, unge og ældre nyder det gode vejr ved én eller flere gode dage på stranden. I Danmark har vi (på både Sjælland og Jylland). Rigtig mange gode sandstrande, hvor du både kan bade, sole dig og nyde kolde drikkevarer. Man behøver ikke rejse sydpå for at opleve de flotte sandstrande, vi har massere her i Danmark.

Mange familier nyder b.la. at køre ud til strande, som de ikke har været på tidligere og på denne måde skabe nye oplevelser for både børn og dem selv på denne måde.

Er man en familie med helt små børn, så findes der mange legepladser rundt omkring i Danmark. Disse ture behøver ikke kun være for børnene, men kan samtidig slåes sammen med en cykeltur eller picnic for de unge, voksne og ældre.

Besøg Aarhus eller København

I skrivende stund er Aarhus lige blevet nævnt i større undersøgelser fra USA, der betegener det som et sted, der skal besøgs. Aarhus er en fantastisk by, der byder på både gode aktiviteter og flot arkitektur. Hvis man er fra Aarhus kan man med fordel tage turen over broen og besøge København, hvor de mindste kan komme i de kendte forlystelsesparker på Sjælland (Tivoli og Bakken).

Hvis man er fra storbyerne, og har været det flere gange kan det klart anbefales at besøge nogle af de mindre byer i Danmark med flot natur og lokale resturanter.

Der er mange ting, som man kan lave i sommerferien i Danmark. Du kan læse mange flere gode råd og tips her.

 

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen