Hvor skal man tage hen på skiferie?

Udvalget af skisportssteder er stort. Der er mange forskellige lande, man kan rejse til, når man skal på skiferie. Østrig, Frankrig, Norge og Sverige er lande der er velbesøgt af folk, der skal på skiferie. Grundet deres lave temperaturer og snegaranti er det populære lande. Der er mere end 300.000 danskere der hvert år tager på skiferie. Det er derfor en populær ferieform.

Det kan være svært at beslutte, hvor man skal tage på skiferie, netop fordi der er så mange valgmuligheder. Det afhænger meget af, hvor langt man vil, hvor længe man skal være afsted og selvfølgelig prisen på rejsen.
Oftest kan skiferie godt blive dyrt, netop fordi man skal have en masse ting med. Man skal sørge for leje af ski, medmindre man har selv, man skal have skikort, man skal have et sted at bo og man skal have mad og drikke. Udover det er der selvfølgelig også rejseomkostningerne.

Østrig er et velbesøgt land, når det kommer til skiferie. Østrig grænser op til alperne der er kendt for deres store bjerge, og det giver derfor mulighed for store skibakker og der er mange af dem. Rejsetiden er selvfølgelig forskellig, alt efter hvor man skal hen i Østrig.
Det samme gælder for Frankrig. Frankrig grænser også op til alperne og giver derfor også mulighed for store bakker, hvor man kan udfolde sig på de mange skipister. Rejsetiden er lidt længere til Frankrig, da det ligger på den anden side af alperne end Østrig.

Sverige og Norge ligger nordpå, og man kan derfor forvente kolde temperaturer, men det er selvfølgelig noget man forventer, hvis man tager på skiferie. Norge og Sverige har også bjerge som indbyder til lange og store skipister. Rejsetiden kan være ligeså lang til Norge og Sverige, som den er til Østrig og Frankrig. Det afhænger igen af, hvor man skal hen og hvor langt der er.

Det kan derfor være svært i sidste ende, at finde ud af hvor man skal hen på skiferie, da der er så mange valgmuligheder. Det er selvfølgelig op til den enkelte person, hvor meget man vil give og hvor langt man vil rejse, men mulighederne er mange.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen