Københavnske virksomheder tiltrækker udenlandske kunder

Danmark er et fantastisk sted at drive virksomhed, og måske endda særligt København. Naturligvis er udbuddet større i en by som København, men det samme er efterspørgslen, hvilket skaber fundamentet for et godt geografisk marked at drive virksomhed.

 

Dog skaber dette også en ekstremt høj konkurrence. Der er rift om kunderne og virksomheder er tvunget til at innovere og tænke i nyere baner. Dette gør så også, at København og Danmark ikke kun er attraktivt for os danskere, men også attraktivt som rejsedestination for både turister og erhvervsfolk.

 

Stor efterspørgsel på serviceydelser

Første tanke er måske, at det er virksomheder med meget håndgribelige produkter/løsninger, der tiltrækker mange internationale gæster, men faktisk står de danske servicevirksomheder for flere og flere internationale besøg. Indenfor regnskabsfaget, som kan være et relativt tungt fag, søger mange internationale erhvervsfolk og investorer hen, når de skal finde en lokal serviceyder. Især ydelser som bogføring København, revisor København og regnskabshjælp København har været meget efterspurgte gennem de senere år.

 

Turismen stiger

Der kommer hvert år flere og flere turister til Danmark for at se de populære og ikoniske attraktioner samt for at opleve den unikke kultur, der er at finde i Københavns smukke gader. Turisme skaber i disse år flere og flere arbejdspladser i Danmark. Faktisk var der i 2018 161.000 arbejdspladser indenfor turisme, hvilket er et ekstremt betydningsfuldt tal. Derudover er turisterne også begyndt at blive længere tid i Danmark, hvilket bestemt også er en medvirkende faktor til det forhøjede antal arbejdspladser.

 

Alt dette fortæller os bare, at verden fortsat bliver mere og mere globaliseret. Folk rejser mere og mere, både som turister men også i erhvervsmæssige sammenhænge. Dette skaber ufatteligt godt grundlag for Danmark som rejsedestination og som konkurrerende nation på det internationale marked.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen