Bilferien

Kør selv ferien og hvordan I gør den perfekt for jer

Kør selv ferie er efterhånden mindre normalt end at flyve frem til ende destinationen. Priskonkurrencen på flymarkedet er eksploderet, og derfor er flybilletterne billigere end nogensinde før – husker I, at det på et tidspunkt var billigere at flyve til Malaga for at hente sin pakke, end det var at få den tilsendt. Pointen er, at det kun er større familier, eller folk der nyder køreturen, der tager på kør selv ferie – det er simpelthen dyre end at flyve. Men der et par positiver ved køreferien, som flyferien aldrig kan opnå.

Hygge i bilen

Mange forbinder en biltur med noget der skal overstås hurtigst muligt. Men hvis man forbereder sig og er social, kan en længere biltur faktisk være ekstremt hyggeligt. Forbered jer med lege/quiz til turen. Forbered jer med tæpper/dyner/hovedpuder. Forbered jer med snacks og god musik – og I vil finde ud af at en bilferie allerede samler familien i bilen.

Forbered praktikaliteterne

Der er dog også visse elementer, der skal forberedes forinden bilferien startes. Og selvfølgelig nogle forhåndsregler, der skal følges. For det første, skal I ikke sætte usandsynlige mål. At køre til Thailand er måske lige langt nok. Dernæst er det vigtigt at forberede de mere praktiske tiltag. Skift dæk til de rigtige dæk til det rigtige klima. Forbered hvem der kører hvornår. Forbered hvor der skal stoppes og holdes pauser og evt. hvis der skal soves på vejen, hvor der skal soves.

Lokationen

Og selvfølgelig det vigtigste til sidst. Hvor skal I holde ferien? Der findes ekstremt mange smukke steder i Europa. Lav jeres research og søg efter attraktive lokationer for jer. Book derefter et hotel, en campingplads, lejlighed eller hvad I har lyst til. Sørg altid for at tjekke området inden I booker hotel. Hotelbranchen er en branche – ligesom alle andre, handler det om at sælge. Så billederne er ikke altid 100% retmæssige. Tjek også op på sammenligningssites, som har til formål at vurdere hoteller, områder osv.

Tak fordi I ville læse med.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen