Rejser til Asien

Asien

Asien er verdens største kontinent med et areal på ca. 44,60 millioner kvadratkilometer. Asien rummer derfor et hav af forskellige lande, der alle er utrolig spændende at rejse til. Blandt andet ligger eksotiske steder som Maldiverne, Sri Lanka, Laos og meget mere i Asien. I dag rejser mange unge mennesker rundt mellem de forskellige lande og øer i Asien, for at opleve en anderledes kultur, end den de kommer fra. Det er dog ikke kun kulturen, der er anderledes. Madlavningen, beklædningen, gæstfriheden og flere andre ting er også helt anderledes end det man selv er vant til.

Gode råd

Inden man rejser ud i verden, er det altid godt, at have læst nogle gode råd, så man er forberedt hjemmefra.
Hvis man rejser til Asien, er det vigtigt at man får fundet ud af, om man skal have nogle vaccinationer inden man tager afsted. Nogle af de lande, der ligger i Asien, har nogle andre dyr, som vi ikke har i Danmark, og derfor ikke er vant til. Et eksempel er malariamyggen. Det er vigtigt, man går til egen læge inden og fortæller hvor rejsen går til, så lægen kan finde ud af, hvilke vaccinationer der er nødvendige.

Et andet godt råd er, at forebygge maveonde når man er afsted. Det er måske ikke alle steder, der er lige hygiejniske og det er derfor en god idé, at have en flaske håndsprit med, så man altid kan spritte hænder af, lige meget hvor man har været.
Ydermere er det vigtigt, at tjekke om vandet kan drikkes fra haner, i det land der rejses til. F.eks. kan man ikke drikke vandet i Grækenland, fordi bakteriefloraen er anderledes end vores, og det vil derfor medføre maveonde, hvis man drikker vandet. Derfor er det vigtigt, at tjekke op på inden da.

Alt efter hvor man rejser hen, så er madkulturen også anderledes end det man er vant til. Det er derfor en god idé, at gå efter stegt eller kogt mad, hvis man er bekymret for, hvordan ens mave vil reagere på den anderledes mad. Det er derfor en god idé, hvis man har en tommelfingerregel om, at maden skal være stegt eller kogt, hvis man er bekymret.

Rejs til Asien nu

Der er et hav af forskellige rejseselskaber, der udbyder rejser til Asien. Ikke alle rejseselskaber, har de samme rejsedestinationer, så det er en god idé, at søge på forskellige rejseselskaber, og finde ud af, hvor man gerne vil hen. God ferie!

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen