Rejser til Burma

Burma, som officielt hedder Myanmar er en republik i Sydøstasien. Burma kom til at hedde Myanmar i 1989, men ikke alle har taget navnet til sig. Størstedelen af det folkelag der er i Burma, er buddhister. Der er omkring 56,8 millioner mennesker i Burma, og sproget er burmesisk. Folkene i Burma er stadig meget traditionelle. Med dette menes, at de stadig bruger alternative metoder til f.eks. deres afgrøder. De bruger dem selv som værktøj, når de går rundt i rismarkerne og betræder afgrøderne. De bruger samtidig også okser og elefanter som en form for transport, når de skal have fragtet tunge ting rundt.

Vælger man at rejse til Burma, er det klart et land man skal udforske. Landet har utrolig mange seværdigheder at byde på, og det sikre, at man får en spændingsfyldt samt kulturel ferie, der sætter sig fast i minderne.

Er man meget interesseret i at besøge religiøse steder, er den store Shwedagon Pagode helt klart et besøg værd. Den store pagode glimter i guld, når solen står på. Mange buddhister fra hele verden besøger den store pagode. Den er specielt smuk om aftenen, når solen går ned, da den skifter farve i takt med himlen.

Burma er også kendt for de mange templer i landet. Det er derfor en oplagt mulighed, at besøge den ældgamle tempelby i Bagan. Under byens storhedstid blev der bygget 10.000 pagoder rundt omkring. I dag er der stadig over 2000 pagoder, som er beliggende i den smukke natur. De mange pagoder vidner om byens daværende storhedstid.

 

Når man rejser til Burma, er naturen klart noget der skal opleves. Burma har en fascinerende jungle, hvor man vil støde på et spændende vildtliv. Burma har også mange kyster, der er et besøg værd, spækket med liv.
Burma har samtidig forskellige nationalparker man kan besøge. En god ide, hvis man vil besøge en nationalpark er, at have en guide med. Dette er grundet, at der findes mange farlige dyr som tigere, leoparder, slanger mm. Det er derfor vigtigt, man har en guide med, der kender til området, og kan sørge for, at man er uden for fare.

Der findes også nationalparker ved vandet, hvis man vil besøge det. Her finder man ligeledes et spændende dyreliv under havets overflade.

Burma er som nævnt spækket med smuk og fascinerende natur, hvor det er muligt at komme på vandreture, da der er mange vandrestier i områderne.

Man skal ikke være bange for, at tage på en ferie til Burma, da folk er meget åbne og nysgerrige op nye mennesker. Man vil derfor blive mødt med smil og glæde. Det betyder også, at der er rig mulighed for, at komme i kontakt med de lokale og opleve deres liv og hverdag.

 

Hvis man skal rejse til Burma, er der forskellige ting, der skal være styr på, inden man rejser. Man skal blandt andet sørge for, at ansøge om visum inden man rejser. Det har før været muligt, at søge om visum, når man var ankommet til Burma, men regeringen besluttede, at dette ikke længere skulle være en mulighed, derfor skal det gøres hjemmefra. Derudover skal man være sikker på, at ens pas er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomst.

Forskellige vaccinationer er også anbefalet inden man skal rejse. Det er forskellige hvilke vaccinationer man skal have, da det afhænger af, hvor længe man skal være afsted.
Skal man være af sted i under 3 uger, er det en god ide at blive vaccineret for hepatitis A, hvilket dækker difteri og stivkrampe. Skal man rejse længere end 3 uger, er det en god ide at blive vaccineret for tyfus og evt. også hepatitis B. Den sidst nævnt vaccine, hepatitis B, vil man også blive vaccineret mod, hvis man har længere ophold i Burma.

 

Udover ovenstående information, skal man ikke være bange for at rejse til Burma. Det er spændende og kulturelt land, der har mange seværdigheder at byde på, og det er derfor en rejse, man burde tage på.

 

 

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen