Camping, telt og hængekøje i naturen

Sådan kan en campingferie i Danmark redde din sommerferie

Befinder du dig ligesom mange andre danskere med tomme eller aflyste sommerferieplaner? Selvom verden er kommet et par skridt tættere på en normal hverdag, er det langt fra alle steder der har åbnet sig op.

Mange af os går hver og drømmer, om at besøge eksotiske destinationer såsom Burma, Thailand, Frankrig, Australien eller lignende. Det eksotiske, anderledes og ukendte fanger interessen og tiltrækker mange til de forskellige destinationer rundt omkring i verden.

Det er ikke alle der synes at Danmark er et ligeså spændene rejsemål, men der findes mange muligheder der kan gøre en ferie i Danmark spændende.

Flere fluer med et smæk

Når det kommer til seværdigheder, sightseeing og aktiviteter findes der et hav af muligheder i landet. I mange byer lige fra Roskilde, Køge, København, Århus, Esbjerg til mange andre, kan du finde mange historiske og kulturelle seværdigheder.

Udover kultur og historiske seværdigheder, har Danmark også en mangfoldig natur. I Jylland ude ved Vestkysten kan du blandt andet kan finde Vadehavet. Herudover sandklitter, heder, smukke sandstrande og frodige skove mange andre steder omkring i Danmark.

Ønsker du at opleve begge aspekter, kan du ved hjælp af camping slå to fluer med et smæk. Der findes mange muligheder indenfor campingpladser rundt omkring i landet, om du søger en campingplads nær København eller Århus.

Vælg strategisk

Når du skal til at vælge en campingplads, afhængigt af dine behov, kan det være meget fordelagtigt at vælge en campingplads tæt på dine ønskede steder. Det kan her anbefales at lave overvejsler omkring transport særligt, hvis du ønsker at besøge mange steder på selv samme tur.

Camping tæt på det meste

Er du på udkig efter en campingplads tæt på både natur og byliv, er Køge og Vallø camping et godt eksempel. Det er en campingplads der ligger meget centralt I Køge og tæt på offentlig transport. Har du udforsket Køge eller savner andre aktiviteter, kan du tage et S-tog videre til andre nærliggende byer. Du kan også her tage turen ind mod København og opleve storbyen og Danmarks hovedstad.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen