Teknologien med på skoleudflugter

Teknologien med på skoleudflugter

 

Skolerne i dagens Danmark er meget anderledes end de var for bare 20 år siden. Børn og unge mennesker bliver udstyret med computer og IPads i sådan en grad, så mange forældre har mistet overblikket. Vi lever i den teknologiske tidsalders prime, i 2008 kom den første smartphone til verden, nu her mindre end 15 år senere, kan man stort set intet uden sin mobiltelefon. Man kan dårligt kalde det for en telefon mere, fordi den kan så meget mere og bliver primært ikke brugt som en verbal kommunikationsform mere. Den nye generation kommer til at vokse op i denne digitale verden og kommer til at overgå ”de voksne” i teknologi.

 

Vi har alle oplevet skoleudflugter dengang vi selv gik i grundskolen. Der blev bestilt en bus og man tog til Møns klint som et eksempel, der blev holdt foredrag og vi fik et kort break fra de gamle skolebøger. Den nye generation af skolebørn kommer måske meget snart til at kunne have deres computer og tablets med på skoleudflugter. Skoler kan begynde at medbringe mobile opladerskabe med på bussen, så kan alt teknologi blive ladet op undervejs under rejsen. Det betyder lige så vel at skoleeleverne altid vil være i nærheden af deres skolebøger og ikke vil få det afbræk som vi andre havde.

 

Det er en smagssag om man kan lide ideen om digitale skolebøger, men fremtiden ser ud til, at det er noget som den nye generation må acceptere og det vil de, for de har ikke oplevet andet. Så hvis børnene siger at de ikke kan lide det, så er de nok influeret af folk, som er meget ældre end dem. Man kan ikke savne noget, som man aldrig har haft, så hvis børnene kan omstille sig, så kan vi andre også. Som Michael Tramp den danske sanger fra White lion synger;

Little child
You must show the way
To a better day
For all the young

Lad os inspirer af vores ungdom.

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen